Luokka Arkisto: Boys sex

Tatuoinnit aikuinen seksikäs lähellä kemi

on jokin syvempikin merkitys kuin esimerkiksi kiinalainen kirjoitusmerkki, joka suomennettuna tarkoittaa kananuudelit, neljä euroa.". Tai Provinssi Rockissa 2003 alaselkän hakattu tribaali. Jos ne kertovat jotain ihmisen persoonasta, eikä joku tusinatribaali käsivarressa. Tai kiinalainen kirjainmerkki missä vain. Varsinkin pä, etenkin siis kasvot, sekä niska, rinta ja vatsa pitäisi jättä kuvittamatta, kun nyt asiaa oikein ajattelen.". Katja bloigu, tatuoinnit ovat merkkejä eletystä elämästä niihin liittyy muistoja ja jokaisella on omat tarinansa. Mies, 36, sinkku "Aivan varmasti on olemassa miehiä, joiden mielestä naisille sopivat tatuoinnit ja miehiä, joiden mielestä naisten ei todellakaan tulisi hakkauttaa itseensä yhtäkän kuvaa. Jos mietitän miehiä, jotka tykkävät tatuoiduista naisista, niin sanoisin, että kyllähän kuvat kertovat jotain kantajastaan ja hänen ajatusmaailmastaan. Jos kuitenkin on, niin pidän siisteistä tatuoinneista, enkä mistän kotitekoisista vankilatatuoinneista. Jotkut tykkä jotkut. Tai pätkä Tehosekoittimen lyyrikoita yläselässä. "Tatuoidut naiset ovat kuumia! Nykyän ajattelen, että voisin ottaa itsellenikin tatskan ja naisen tatskalla tai vaikka ilman myös.". Myöskän massiiviset tatuoinnit, jotka kertovat Kalevalan eivät ole mieleeni.

Tatuoinnit aikuinen seksikäs lähellä kemi - Kaunistaako naista

Eli kiteytettynä: tatuoinnit näyttävät parhaimmillaan erittäin hyvältä. #10; Säkuva, lukija, Tyrnävän pottupellot pöllyä, lukija, uutiset. Enemmistö Ilta-Sanomien kyselyyn vastanneista ei kannattanut tatuointeja miehillä. Oikeassa paikassa tatuointi, jonka takana on joku ajatus on seksikästä, eikä sen tatuoinnin tarvitse olla niin pienikän, vaan ennen kaikkea järkevä. Ihon ei pidä olla se paikka, missä kerrotaan jokainen asia, mitä ihminen on kokenut elämänsä varrella.

Tatuoinnit aikuinen seksikäs lähellä kemi - Onko tatuoitu

Ainoa asia tatuointien suhteen koskee myös allekirjoittanutta olisi se, että niissä olisi hieman ajatusta. Ne voivat näyttä erittäin hyvältä ja olla erinomainen osa kokonaisuutta, tai asia jonka ympärille voi rakentaa paljon ulkonäön kannalta. Etteivät ne olisi tusinatavaraa tai "trendikkäitä". Arvostan enemmän tatuointeja, jotka kertovat naisen arvoista sen sijaan, että tatuointi otettiin, koska se näytti hienolta kirjassa. Hyvällä maulla tehdyt laadukkaat tatuoinnit ovat todella upeaa katseltavaa, suttuiset kännituherrukset eivät. Kun näen tatuointeja, ajattelen välillä, että mitä ihmettä tuokin ajattelee, kun tulee 60 ikävuotta täyteen. Vaikka tässä onkin paljon sellaista, mistä en pidä tatuoinneissa, niin eivät ne ole kuitenkaan sellainen tekijä, ettenkö voisi naisesta kiinnostua. Pahin kaikista on alaselän tribaali. Alaselän tribaalit ovat ehkä vähän vanhanaikaisia, mutta isotkin tatskat esimerkiksi yläselässä tai käsivarsissa voivat olla erittäin seksikkäitä.". Vastaa 1, ilmoita asiaton viesti 7 Tuntuu 7, sademärä:.3 mm, sateen todennäköisyys:. Varmasti kukaan ei erityisesti kuitenkaan syty jos on keiju, kukka, delfiini tai joku muu vastaavanlainen hahmo nilkassa tai lantiolla. Tuulivaroitus maa-alueille: Keski-Suomen, Pohjois-Savon, Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan, Keski-Pohjanmaan maakunnissa sekä maan pohjoisosassa lounaistuuli on vaarallisen voimakasta, tuulen nopeus puuskissa 20 m/s. Jos naisella on tatuointeja, niin kohtuus kaikessa. Toisaalta muutama perhonen tai kukkaköynnös ei varmasti maskuliinisuutta lisä. Mies, 30, avioliitossa "Taiteen näkökulmasta tatuoinnit ovat monesti hienoja, kunhan rinnan pälle ei lähdetä niitä käpäliä laittamaan (tai mitän muutakaan, isoa tai pientä). Mies, 34, sinkku "Jos minulta olisi kysytty asiaa 15 vuotta sitten, olisin vastannut etten tykkä tatuoinneista lainkaan. Jos taas kuuntelet muita tälläisessa asiassa, on ehkä parempi ettet ota tatuointeja, ainakaan vielä.". En erityisemmin välitä siitä onko niitä 2 tai. Tai mikä vaan kliseinen elämänviisaus missä tahansa vartalossa. Myös pantteri, tiikeri, kotka ja lohikärme olisi parempi jättä ottamatta. Tai edesmenneen koiran naama olkapässä. En pidä siitä, että naisella on kuvia kuvien jälkeen: isoja ja pieniä enkä varsinkaan, jos koko kroppa on mielestäni tuhottu niillä. Voisi olla vastenmielistä rakastella jonkun kanssa, joka on kokonaan tatuoitu. Omat tatuointini kertovat esimerkiksi omasta elämästäni ja siksi ne ovat 2040-luvulla yhtä mielekkäitä kuin nytkin. Varmaan olennaisinta on siis se, millaisia tatuointeja henkilöllä on, vaikka tatuoinnit mielletän helposti osaksi maskuliinisuutta.

    Lisää Artikkeleita

0 kommentti "Tatuoinnit aikuinen seksikäs lähellä kemi"

Kommentti

Sähköpostiosoitetta ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *