Luokka Arkisto: Boys sex

Miehen orgasmi äiti antoi pillua

miehen orgasmi äiti antoi pillua

haarojen hieromisesta, joten kulli liukui pyllyyn. Irroitettuaan Teron kaulapannan, Antti käski: Seiso siinä keskellä ja ala esittelee mulle pyllyäs. Antti opetti Teron tarjoamaan peppuaan eri tavoilla. Koska huoneen lattia oli melko mukava, Tero yritti nukkua, mutta tapahtuneet pyörivät pässä niin ettei saanut unta. Tero oli aivan avuttomassa tilanteessa: Antti piti Teron korvista kiinni entistä kovempaa.

Isän kanssa saunomassa: Miehen orgasmi äiti antoi pillua

Ehkä se peppu alkaa sitten olla vähän kiinteämpi. Antti komensi Tero toimi niin kuin Antti halusi. Miesvastauksia tuli myös useita, mutta monet niistä olivat homoja, jotka etsivät lähinnä partneria tai tavallista seksiä nuoren miehen kanssa. Pillunnuoleminen oli molemmille antoisaa, mutta pyllynnuolemisesta, pakottamisesta tai piiskaamisesta ei tullut mitän, koska Tiina pelkäsi koko ajan satuttavansa Teroa. Matkaa oli vielä jonkun verran ja seutu muuttui todelliseksi korveksi, kun Tero tajusi, että oli kokonaan Antin, oikeastaan täysin tuntemattoman miehen, armoilla. Vähitellen Antin työnnöt kävivät hurjemmiksi; aina kun Teron huulet alkoivat työntöjen voimasta löystyä, Antti veti Teron korvista lujempaa. Antti sanoi rauhallisesti: hengitä nenän kautta, muuten tukehdut. miehen orgasmi äiti antoi pillua Tero tuijotti vain lamaantuneena lattiaa. Harkittuaan asiaa pitkän, Tero pätti toimia ja laittoi ilmoituksen nettiin, että hän kaipaisi kovaotteista kurittajaa, naista tai miestä. Tero ajattelikin, että Sakke oli huumeidenkäyttäjä. Se avasi Terolle aivan uuden maailman. Teron pitäisi osata tehdä temput oma-aloitteisesti ja täydellisesti. Tähän mennessä Tero oli vielä pitänyt pientä toivoa yllä, että Antti oli vain pilaillut, ja että hän pästäisi Teron kotiin aamulla, mutta tästä ei ollut merkkiäkän. Kun Antti huomasi olevansa kohta laukeamassa, hän veti hitaasti kullinsa pois Teron pyllystä. Ja siinä ei jumalauta rukoukset auta! Kyllä susta vielä kunnon huora tulee.

Videos

Asian masseuse hot fucking session with client. Mitä ihmettä kysyi Tero heikolla änellä tästä lähtien sä tottelet heti kun mä sanon, tai sä kadut Antti karjui hei, eiks meidän pitäisi sopia ensin pelisännöistä? Antti myi Teroa heille. Tero myös joi vettä hanasta mihin Antti ei myöskän reagoinut. Antti kehotti Teroa jatkamaan aina kun Teron nuoleminen hidastui. Vähitellen Tero oivalsi miten pystyi hengittämän nenän kautta. Sun on tosiaan parasta ottaa tähän semmoinen positiivinen asenne, muuten sun elämäs tällä mun huorana ja panopuuna tulee olemaan yhtä helvettiä. Nyt mä haluun kuulla kun sä huudat ihan kunnolla Antti otti esille julmannäköisen nahkaruoskan jonka kipuvaikutusta oli lisätty solmuilla ruoskan pässä. Nälkä kävi myös aina vain huutavammaksi. Kohta nähdän miltä sen keskellä oleva reikä tykkä kun sitä viilataan isän työkalulla. Huone oli teräsovea lukuun ottamatta umpibetonia ja täysin maan alla. No niin thai hieronta kokemuksia pano vessassa pyllistä kunnolla Anu Tero teki parhaansa, mutta asento oli jo niin mahdoton, että Teron pyllistys oli lähinnä muodollinen. Tero oli täysin alistettu ja nöyryytetty. Naituaan Teroa pitkän, Antti tuli rajusti. Rangaistuksena Antti pakotti Teron ensin seisomaan ja sitten pitämän kiinni kullinsa juuresta niin että kulli sojotti eteenpäin puoliksi kovettuneena ja esinahka taakse vedettynä. Tero tunsi miten suoleen valui nestettä. Antilla ei kuitenkaan ollut kiire ja työnsi kulliaan hitaasti, mutta märätietoisesti aina vain syvemmälle. Sanomatta mitän, Antti talutti Tero vessaan. Mä odotan, että sä teet sen seksikkästi tai tulee rangaistus. Se oli Terosta vielä pahempaa kuin pyllyyn naiminen, koska Jore kulli oli niin pahanmakuinen, ruma ja rupinen. Suolan kirvelevä vaikutus oli viimeinen pisara. Huone, johon Tero astui osoittautui käytäväksi, jonka toisessa pässä oli raskasrakenteinen teräsovi. Antti huusi O-on Tero vaikeroi Koulutuksen pämärä on tehdä susta mun huorani. Tero istui sohvalle odottamaan, kunnes huoneeseen tuli lihava ja karvainen. Nyt teit elämäs virheen Antti uhosi ja lähti uhakaavasti kävelemän portaita ylös.

    Lisää Artikkeleita

0 kommentti "Miehen orgasmi äiti antoi pillua"

Kommentti

Sähköpostiosoitetta ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *